Baby Cristiano Ronaldo Junior

Tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika maakte Cristiano Ronaldo via zijn Facebook en Twitter pagina bekend dat hij vader was geworden. Op 17 juni 2010 werd de zoon van Cristiano Ronaldo geboren, zijn naam: Cristiano Ronaldo Santos Junior. Ronaldo schreef het volgende over zijn eerste kind:

Met blijdschap en emotie kondig ik aan dat ik recent vader van een zoon ben geworden. In afspraak met zijn moeder, wiens identiteit onbekend zal blijven, zal ik de volledige opvoeding en zorg op mijn rekening nemen. Hierover zal geen verdere informatie worden verstrekt en ik verzoek iedereen mijn (en mijn zoon’s) recht op privacy te respecteren. Tenminste wat betreft prive zaken als deze.

De moeder van zoon Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo met zoonDe moeder van het kind heeft blijkbaar de volledige voogdij over haar zoon overgelaten aan Cristiano Ronaldo. Haar identiteit wil ze niet onthullen, wat natuurlijk voer is voor de gossip bladen. Aangezien Ronaldo in de loop der jaren behoorlijk wat vriendinnetjes heeft gehad wordt er druk gespeculeerd. Er gaan berichten rond over dat de moeder een Amerikaanse draagmoeder is. Andere bronnen zeggen dat de moeder van Cristiano Ronaldo’s zoon een Deense Paris Hilton look-a-like is. Het was in ieder geval groot nieuws voor de roddelbladen en men zat er bovenop om te ontdekken wie nu echt de moeder van Cristiano Ronaldo Junior is. In januari 2011 verkondigde de zus van Ronaldo, Katia Aveiro, aan dat de biologische moeder gestorven was. Volgens haar waren er geen berichten over wanneer en hoe ze gestorven was. Dit bericht is echter nooit bevestigd door de autoriteiten, waardoor de vraag rijst of dit niet slechts een manoeuvre is om de pers te stoppen in hun zoektocht.


Ziekenhuis

Na vier weken kwamen de berichten naar boven dat de baby met spoed naar het ziekenhuis was gebracht. Ronaldo had met hoge snelheid in zijn Audi Q7 zijn zoon naar het ziekenhuis vervoerd. Na een bezoek van twee uur aan de dokteren konden vader en zoon weer naar huis. Er is verder niet bekend wat de paniek veroorzaakt heeft, maar de baby lijkt zich prima te hebben hersteld.

Foto’s zoon Cristiano Ronaldo

Omdat Cristiano Ronaldo niet erg vaak met zijn zoon in het openbaar verschijnt zijn er niet zoveel foto’s van hen te vinden. De ouders van Ronaldo hebben hun kleinzoon een keer meegenomen naar een wedstrijd van Real Madrid en daarvan zijn mooie foto’s genomen. Klik op de foto’s voor een vergroting.

Cristiano Ronaldo met baby Moeder Ronaldo met Cristiano Ronaldo Junior Oom Ronaldo met Cristiano Ronaldo Junior Ronaldo Junior met oma Baby Cristiano Ronaldo