Het huis Cristiano Ronaldo

Gelegen in een buitenwijk van Madrid staat de woning van Cristiano Ronaldo. Op een volledig beveiligd terrein staat de luxe bungalow van de Portugese ster van Real Madrid. Ronaldo huurt dit stulpje voor maar liefst 12.000 euro per maand. De waarde voor een koper is geschat op ruim 10 miljoen euro.Huis Cristiano Ronaldo

Het huis van Cristiano Ronaldo is ontworpen door de Spaanse architect Joaquín Torres. Torres staat bekend om zijn ontwerpen met strakke lijnen en modernistische of zelfs futuristische gebouwen.

La Finca in Madrid

La Finca, zoals het huis van Cristiano Ronaldo wordt genoemd, staat op een terrein dat voor buitenstaanders niet te bereiken is. Het terrein is volledig omringt door een metershoog hekwerk en full time bewaking zorgt voor de veiligheid van de bewoners. Cristiano Ronaldo heeft geen slecht gezelschap, ook Raúl, Kaká en Fernando Torres hebben een huis op het terrein.


Aantal kamers en ruimtes

Cristiano Ronaldo zijn luxe verblijf bestaat uit ruim 800 vierkante meter woonoppervlak en het perceel bevat 2.500 vierkante meter. De woning van Ronaldo heeft vijf grote slaapkamers, waarvan de grote slaapkamer twee eigen badkamers heeft. Verder beschikt Cristiano over een jacuzzi, inloop kledingkasten en alle luxe die iemand zich kan wensen.  Naast deze kamers kan Ronaldo ook beschikken over een eigen bioscoop, zwembad, grote keuken en zitkamer. Voor het personeel heeft het huis twee aparte slaapkamers.

Foto’s van het huis van Cristiano Ronaldo

Voordeur huis Cristiano Ronaldo

Voordeur huis Cristiano Ronaldo

Gang huis Cristiano Ronaldo

Gang

Inrichting huis Cristiano Ronaldo

Inrichting

Woonkamer Cristiano Ronaldo

Woonkamer

Keuken van Cristiano Ronaldo

Keuken

Slaapkamer Cristiano Ronaldo

Slaapkamer

Binnen zwembad Cristiano Ronaldo

Binnenzwembad

Bovenaanzicht huis

Bovenaanzicht

Tuin en vooraanzicht huis Cristiano Ronaldo

Tuin en vooraanzicht huis