Scouts over Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo scoutingsrapportCristiano Ronaldo is op voetbalscout website werscouts beoordeeld door 10 scouts. Zij zijn het er over eens dat de tweebenige en multifunctionele Cristiano Ronaldo een speler van wereldklasse is. De beoordeling aan de rechterkant bevat de gemiddeldes van alle scouts.

De kwaliteiten van Cristiano Ronaldo komen uiteraard vooral tot uiting in aanvallende karakteristieken. Zo worden vooral zijn afstandsschoten en vrije trappen erg hoog beoordeeld, evenals afronden, balbeheersing en passeren.

Slechte punten heeft Cristiano Ronaldo maar weinig, al wordt hij matig beoordeeld op typische verdedigende eigenschappen, zoals mandekking en tackelen. Meeverdedigen is iets wat Cristiano Ronaldo dan ook weinig doet. Ook wordt Cristiano Ronaldo verweten te vaak voor eigen kansen te gaan, terwijl hij meer teamspel zou moeten vertonen.

Ondanks dat Cristiano Ronaldo veel inzet toont is hij volgens de scouts geen goed voorbeeld voor zijn medespelers. Hij toont weinig leiderschap en wordt verwacht een slechte persoonlijkheid te hebben. Zo gaat Cristiano Ronaldo op het veld te snel liggen om een vrije trap te versieren en komt hij zowel op als om het veld arrogant over.

Desalniettemin is Cristiano Ronaldo die voor elk team een meerwaarde zou zijn. Deze speler van wereldklasse laat zien een uitstekende aanvaller te zijn. Zoals Cristiano Ronaldo ook met voetbal bezig is kan hij dat non vele jaren blijven!